2014. július 15., kedd

Miss Sporty - Instant Lip Colour & Shine ajakceruzák

Aki követ Instagramon annak nem lesz újdonság a mai poszt tárgya. Ajakceruza mániás vagyok, ez vitathatatlan. Nagyon sokszor szemügyre vettem ezeket a ceruzákat, kerülgettem őket, mint macska a forró kását, nem tudtam eldönteni, hogy valóba kell ez nekem vagy csak egy újabb szélütésem van, hiszen alapjáraton nem vagyok a márka híve. De gondoltam teszek vele egy próbát, így hát legelőször a bézs ceruzára csaptam le, viszont másnap izgatta a fantáziámat, hogy milyen lehet egy erősebb szín, ekkor csapódott hozzá a magenta. Hazaértem, kipróbáltam. Ezután rájöttem, hogy igazából én mindet akarooom! :D Érdemes itt maradni, mert sok-sok képnek és megdöbbentő tapasztalatoknak lehettek virtuális szemtanúi! :)


Ez a kollekció 6 árnyalatú rúzst tartalmaz és információim szerint az állandó szortiment része, ami számomra nagyon megnyugtató, ugyanis zabálom őket! :D Van itt mindenféle, natúrtól a fukszián át egészen a szilva színűig! Szerintem mindenki megtalálja köztük a hozzá leginkább illőt! :) Egyébként a csomijában nagyon tetszik, hogy ilyen kis színes és vidám. Egyből megtalálom a rúzs szekciómban, nem kell órákig kutakodnom! :D Masszív darab, én lazán táskába dobtam, nem lett semmi baja, pedig ott aztán igazán kivan téve a megpróbáltatásoknak, én mondom. :D Maga a termék 1,1 g, ami nem egy átlagos (3,8 g) rúzs mennyiség, de abból a szempontból nagyon szuper, hogy könnyű ennyi mennyiséget szavatossági időn belül elhasználni, főleg nekem! :D Már előre félek, hogy újra kell majd belőlük táraznom! :D Felbontástól számítva 30 hónapig eláll, de nálam tuti nem él annyit.


Amit ígér: A csavarós kiszerelésű, átlátszó kupakos ajakravalók hosszantartó színt és fénylő hatást ígérnek, anélkül, hogy szárítanák az ajkakat.


Ami a valóság: Tényleg csavarós! :D Maga a rúzs egy nagyon krémes textúrájú, fényes finisű kence, ami rajtam úgy 1 óra elteltével félmattra szárad. Nekem ezzel semmi bajom, számomra nem zavaró, mert imádom a matt rúzsokat is! Egyáltalán nem szárít, nem ül be a redőkbe, nem csomósodik, szépen terül az ajkakon, nem képez réteget, abszolút kellemes viselet. Csupa jóság eddig! :D A pigmentációval már vannak gondok, de ezt a további képeken majd láthatjátok. Számomra a tartóssága az, ami  abszolút kiemelkedő, ezért hatalmas nagy pacsi, újra elkezdtem hinni a márkában! Egy egész délután rajtam volt. Ezt úgy képzeljétek el, hogy 13-19 óráig. Ezalatt beültem kávézni, megettem egy kínait, illetve folyamatosan utánpótoltam az aznapi vizhiányom és egyszer, egyetlen egyszer igazítottam rajta, akkoris csak azért, hogy legyen egy kis fénye, ugyanis gyönyörűen kopik! Annyira láthatatlanul, hogy el sem akartam hinni. Ez annak köszönhető, hogy elég szépen megfogja a szájat, így a kopás is esztétikusabb. A szín marad, a fényesség megy, piros pont! Sajnos ezek az über király tulajdonságok a 2 világos színre nem vonatkoznak, de az összes többi rendelkezik velük.


A karomon nincs semmiféle alap, előtte megtöröltem egy nedves törlőkendővel, majd ráhúztam a színeket, ennyi. A fényviszonyok ma sem voltak igazán a barátaim, de aránylag sikerült élethű képeket lőnöm. Lássuk is! Attention please, attention please, pogácsa fejek következnek!

A Playful Beige egy nagyon szép, barnás nude árnyalat arany mikrocsillámokkal. Igen, tudom csillámos, én is utálom a csillámos rúzsokat, pokolba velük, de ez annyira természetes hatású az ajkakon, hogy szinte észrevehetetlen. Nyáron egy bronz sminkhez vagy csak simán á la natur strandra nagyon jó választás lehet. Ha még csokibarnák is vagyunk hozzá, akkor tiszta Beyonce! :) Én sajnos nem! :D


A kövi Pink Popsicle egyértelműen az egyik leggyengébb láncszem. Nagyon megkellett a színért küzdenem, nem is értem, hogy ő miért ilyen halovány, miközben a többi társa elég jól pigmentált. Inkább hasonlít egy színezett ajakápoló ceruzára, mint például a Catrice Colour & Shine Lip Balm-jai. Viszont aki tényleg csak egy kis fényre és minimális színre vágyik, annak tökéletes lehet. Az alábbi képen rengetegszer húztam át, már nem számoltam, nála erre fel kell készülni.


A Bubble Pop volt az, akiért másnap visszaszaladtam. Egy ízig-vérig magenta rúzs. Imádom! Szuper tartós, gyönyörű, rikító szín. Egy nagyon picit hasonlít a MAC Candy Yum Yum-ra, talán a Miss Sporty picit lilásabb. Ő volt rajtam az ominózus délutánon! :D



Ó, és hát a Candy Plum. Gyönyörű, hideg tónusú lila, kékes beütéssel. Belegondolva, talán ő az első hideg tónusú lilám, a szín egyből megvett kilóra. Örülök, hogy ő is a birtokomba került! :)


  Igen, egy picit bandzsi vagyok tudom, így hozott a gólya! :D

Az egyetlen szín, amivel valamiért sosem tudok megbarátkozni az a piros! :( Egyszerűen azt látom, hogy nem áll jól, és mintha egy 80 éves nyugger nézne vissza rám a tükörből. (Szeretlek Mami!) Nem tudom mi lehet a baj, sok félét próbáltam már, de valahogy egyiknél sem éreztem magam komfortosan, pedig annyira szeretnék egyet, ami jól áll! *.* Ez a DeLIPcious egyébként egy enyhén korallos árnyalatú piros, őt utcán nem, csak itthon mertem tesztelni. Nagyon jól pigmentált, brutál tartós, akárcsak a többi erősebb szín.


A sereghajtó pedig a Plum Twist, amiről egyből egy jó nagy vajling szilva jutott eszembe! :D Nincsenek mély, sötét rúzsaim, ő az első, ezért vaciláltam is, hogy megvegyem-e egyáltalán, mert szerintem ez sem az én színem. De nem volt szívem otthagyni magányosan a tesói nélkül. Ez olyan, mint amikor a macskákat leválasztod az anyjukról, majd el a testvéreitől, szomorú egy pillanat! :) Orosz rulett volt.. vagy bejön, vagy nem, döntsétek el ti! :) Szerintem őszi-téli időszakban fogja aranykorát élni, olyankor nagyon divatos ez az árnyalat. Őt sem érzem igazán magaménak, de lehet az elmémmel van baj! :D


Nagyon jók ezek a ceruzák, tegyetek vele egy próbát. Biztos van közte olyan szín, ami nektek is tetszik. A halvány rózsaszínt leszámítva, mindegyikkel pozitív tapasztalatom van, szerintem ennyi pénzt simán megérnek. Infó gyanánt a Rossmann-ban 799.-, a DM-ben 999.-, a Tescoban 699.- ft-os áron futnak, de tudjátok, hogy a Rossmann-ban minden héten van 25%-os akció egy dekorkozmetikai termékre, azt hiszem most épp a NYC-ra, de lehet jövőhéten ezekre a csodákra lesz, így érdemes akkor beszerezni őket, amikor akciósak! :)

Nektek megvan ez a ceruza? Melyik árnyalat a kedvencetek? További szép estét lányok, hordjatok minél többször rúzst, mert nagyon csajos tud lenni és a férfiak is szeretik! :P Puszi, hamarosan jelentkezem! :*

24 megjegyzés:

  1. "vajling szilva" :D
    Nagyon hasznos, informatív, esküszöm sokkal jobban csinálod ezt az egész blogolósdit, mint néhányan, akik több éve vannak porondon. Ha tudom, hogy ez a blogolás komolyabban szöget ütött a fejedbe, akkor nyaggattalak volna, hogy kezdd el minél előbb! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehhe, látom értesz, ami a vajlingot illeti! :DDD
      Ne tudd meg, hogy ez most milyen jól esett! :') Köszönööm! <3

      Törlés
  2. Azta, nagyon jól áll mindegyik. Oo Nem is gondoltam volna, hogy ennyire szuperek felkenve amúgy, mert bár magával a márkával nincs gondom (persze nem is a kedvencem), de ezek szerintem kicsit alulértékeltem.
    Imádom a stílusod amúgy :D A kedvenc részem pedig a "megettem egy kínait" volt :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöööm! *.* Ja, a kínai, az a nap elégg érdekes volt amúgy.. :DD Tényleg szuperek, megéri velük próbálkozni! :P

      Törlés
  3. A Duble Pop és a DeLIPcious nagyon tetszik! Szerintem mindkettőt be fogom szerezni :) Amúgy szerintem mindegyik jól áll neked, a vörös is :) Próbáltál már kicsit kékes beütésű vöröset? Lehet, hogy azt szeretnéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó választás! :)) Kékes vöröset nem rémlik, hogy próbáltam-e. Tudsz ajánlani esetleg? :) Az a gond egyébként, hogy ugye a drogériákban ezek a mesterséges fények teljesen eltorzítják a rúzsok valódi színét, így mire kiérek az üzletből nem is olyan, mint bent az állvány előtt volt. Amikor választok meg nem szoktam magamra kenni higiéniai okokból, kézfejen meg nyilván nem olyan, mint szájon! :/

      Törlés
  4. Már nagyon vártam ezt a tesztet, biztos, hogy betárazok belőlük, annak ellenére, hogy uuuuuuuuuuuuuuuuuuutálom a miss sporty cuccokat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is utálom!!! Nem tudom miért.. Ja, de! Gagyi! :D Bár már sokat javult a minőségük a régebbiekhez képest, pl. ezek kifejezetten jól sikerültek. Amúgy a pirosat annyira eltudom képzelni rajtad! :)))

      Törlés
    2. Pont arra pályázom és az első árnyalatra :D Még soha nem próbáltam ehhez hasonló rúzsokat, csak a "hagyományossal" élek, szóval duplán kíváncsi vagyok rájuk :)

      Törlés
    3. Amúgy a Lovely-nak is van piros ajakceruzája és az is szuper, ő nem annyira fényes, inkább félmattnak mondanám, vagy mattnak, már nem emlékszem, lehet holnap fel is kenem! :D De arra igen, hogy ő is befogja a számat, ezért szépen kopik! :3

      Törlés
  5. Ajaj, pont ettől féltem... túl jó tulajdonságokkal rendelkeznek, de kb. az összeshez van hasonlóm, és még azokhoz is van hasonlóm... :D A csóró egyetemista élet meg beköszöntött, szóval nem szeretnék egy újabb pinket (igaz nemsokára veszek egy Golden Rose rúzst, ami a Candy Yum Yum tökéletes dupja, de az tényleg tökéletes dupe, ráadásul GR, aminek gyűjtöm a rúzsait).
    Magamat ismerve majd "véletlenül" veszek egyet ezekből is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahha, így kell amúgy spórolni, hogy nyugtatgatod magad, hogy olyanod már van, ilyened is, nekem is így kéne! :P Elszaladt a ló mostanság! :D Melyiket veszed majd meg 'véletlenül'? :D

      Törlés
    2. A vajlingnyi szilvás tetszik nagyon. :D

      Törlés
    3. Valahogy sejtettem! Még a pirosra tippeltem volna, olyan jól állnak neked a rúzsok! *.*

      Törlés
  6. A plum twist és a piros KELL, nincs apelláta :) A két lila nagyon jól áll neked, illenek hozzád :) De a piros sem rossz, szerintem nyugodtan viselheted utcán is, vagy egy buliban/kerti partin, stb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :)) Én is a magentát meg a fuksziát érzem a legközelebb magamhoz! Illetve ahogy így jobban megnézem a piros is kezd megtetszeni magamon! :$ Feltétlen szerezd be őket, gyönyörűek! :)

      Törlés
  7. Hű, szerintem a Bubble Pop áll a legjobban, de a piros is csini rajtad, na és ez a lila! Csodálatosan áll, ősszel-télen tessék sokat hordani :) Nekem csak ez a szilvás-lilás árnyalat van meg, de azt imádom ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hiszed, ha nem, amikor először felkentem a szilva lilát, mint személy, egyből te jutottál eszembe, hogy neked biztos baromi jól állna! :)) Örülök, hogy beletrafáltam! :) Köszönööm szépen, a pirossal még barátkozom, de már annyian írtátok, hogy jó, még a végén átalakul a kapcsolatunk ezzel a színnel.. :D Egyébként a Bubble Pop az én személyes kedvencem, eltaláltad! :P

      Törlés
  8. Kellenek! Melyik drogériában találtad őket? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából mindegyikben láttam már őket kitéve! :) Én konkrétan az egyik debreceni Rosziban vettem! :)) Vess rájuk egy pillantást mindenképp, ha jársz valamelyikben! :)

      Törlés
  9. Ez komoly? Ennyire tartósak? Ki gondolta volna... Hát akkor ezek után be kell szereznem a Bubble Pop árnyalatot. :D Nagyon gyönyörű!! És Neked is nagyon jól áll! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony ám! :) Rajtam legalábbis így működött, remélem nálad is így fog és beválik! :)) Köszönöm szépen! :))

      Törlés
  10. Nagyon nagyon jól áll mindegyik, különösen az utolsó tetszik nekem rajtad :) Hihetetlen, hogy ilyen tartósak. Én is sokáig nézegettem őket, végül egyet sem hoztam haza ... MÉG :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MÉG! :DDDDD Köszönöm Nikkii! :* Szerintem az egyik sötétebbel tegyél egy próbát! :P

      Törlés